Adfærd & Træning / Træning / Praktisk info - hundetræning

Praktisk info - hundetræning

Nedenfor finder I svar på de mest almindelig praktiske spørgsmål omkring hundetræning. Kontakt os gerne, hvis der er yderligere, som du har brug for svar på inden du starter op.
 
Tilmelding
 
Du tilmelder dig vores hold ved at klikke på tilmeldingslinket under hver holdbeskrivelse. Herefter bliver du sendt til webshoppen, hvor deltagelse på holdet kan købes. Når du har købt deltagelse på holdet i webshoppen, får du automatisk en kvittering på mail. Denne kvittering er dit bevis på, at du er tilmeldt og sikret en plads på holdet.
Derefter hører du fra os igen cirka en uge før holdet starter. Her sender vi en mail med praktiske oplysninger til jer alle. Har I spørgmål inden, er I naturligvis velkomne til at kontakte os.

Hvor finder du os?

Hundetræning hos Center for Dyreterapi foregår på Kringelhøjvej 11 A, 9850 Hirtshals. hvor vores faciliteter til praktisk træning ligger (bemærk således, at det ikke er ved huset på Kringelhøjvej 12, hvor firmaet har adresse og vi har andre faciliteter).
Når du drejer ind af vejen ned til Kringelhøjvej 11, ser du et stort skilt med vores logo på. Kør forbi gården - herefter kommer vores store rundbue-ridehal på venstre hånd. Der kan parkeres hele vejen rundt om hallen.
 
Praktisk træning kan foregå to steder - enten i vores ridehal (hvis vejret er dårligt eller hvis der er mørkt), eller på træningspladsen. Ridehallen finder du let, da det er der du parkerer. Træningspladsen findes lidt længere nede af vejen. Hvis I skal træne på trænignspladesen, skal der også parkeres udenfor hallen. Herfra fortsætter du og hunden til fods ca. 100 m. ned af grusvejen, så kommer træningspladsen - hvor vi også har agilitybanen - på din venstre hånd.
 
Teori til hvalpetræning foregår dog i kursuslokalet på adressen:
Kringelhøjvej 12,
9850 Hirtshals
 
Hvad skal jeg have med?
Ud over din hund skal du hver gang huske følgende:
En kort snor (ikke fleksline)
Høm-høm poser
Vand til hunden (hvis der er varmt)
Rigtig mange godbidder
Evt. legetøj
Hunden skal have fast halsbånd eller sele på (pig- og/eller kvælerhalsbånd accepteres ikke)
 
Første gang skal du desuden huske hundens vaccinationsattest samt gyldig hundeansvarsforsikring (bemærk, at de fleste forsikringsselskaber kræver udvidet hundeansvarsforsikring, hvis de skal dække uheld sket til hundetræning).
 

Når du kommer til træningspladsen


Når du og din hund kommer til træningspladsen, skal du vente med at slippe din hund til leg med de andre indtil træneren har sagt god for det. Hvis der ekempelvis er fem hunde der leger, når hund kommer seks kommer, kan den sidste hund blive forskrækket og således få en dårlig oplevelse med andre hunde.
 
Alle hold starter med fri leg, når træneren har sagt god for det.
 

Afbud

 
Hvis noget kommer i vejen for deltagelse til hundetræning en aften, sætter vi stor pris du at du melder afbud direkte til din træner:
 
Susanne tlf.: 2334 6093
 
 
 
 
Center For Dyreterapi | Kringelhøjvej 12, 9850 Hirtshals  | Tlf.: 31 20 35 20 | bettina@dyreterapi.dk