Adfærd & Træning / Træning / Individuel træning af heste

Individuel træning af heste

Når vi træner heste, tager vi udgangspunkt i en indlæringspsykologisk tilgang i kombination med viden om hestens adfærd samt fysik. Al træning er således med fokus på indlæringspsykologi og forståelse for hestens måde at opfatte os på. Uanset hvad vi skal træne, arbejder vi altid på at undgå stress og uhensigtsmæssig fysisk belastning.

Træning

Bettina arbejder kun med hestene fra jorden, og tilbyder alt fra hjælp til genoptræning, gymnastisering fra jorden og grundlæggende håndteringstræning til klikkertræning, idéer til tricks og meget andet!

Susanne tilbyder også undervisning i disse discipliner og i dag er det primært Susanne der varetager undervisningen her hos Center for Dyreterapi. Ud over dette tilbyder Susanne undervisning i ridning med fokus på indlæringspsykologi, biomekanik og ryttercentrering.

Hver enkelt hest, og hver enkelt rytter har brug for sit individuelle program, og vi skræddersyr naturligvis dette, så det passer til jeres krav og behov.

Ud over individulle træningstimer, afholder vi ofte kurser om hestetræning i forskellige afskygninger. Se mere på www.dyreuddannelser.dk.

Kontakt os gerne for flere informationer om mit arbejde med hestene, eller for tilbud om undervisning i træning af din hest.

Center For Dyreterapi | Kringelhøjvej 12, 9850 Hirtshals  | Tlf.: 31 20 35 20 | bettina@dyreterapi.dk