Adfærd & Træning / Adfærdsproblemer

Adfærdsproblemer

Adfærdsproblemer er et stigende problem hos de danske husdyr. Som eksamineret dyreadfærdsterapeut tilbyder Bettina at udarbejde et individuelt tilrettelagt træningsprogram til det enkelte dyr. Ingen problemer er ens, derfor ser vi altid på dyrene individuelt.

En adfærdskonsultation varer oftest 1½ - 2 timer. Her taler vi om hvilke problemer der måtte være, og gennemgår hensigtsmæssige løsningsmodeller. Vi arbejder med dyret, og finder sammen den løsning der passer dyr og ejer bedst. Herefter udarbejder jeg et skriftligt træningsprogram, der sammenfatter alt hvad vi har talt om under konsultationen. 

Problemerne er ikke løst efter konsultationen. Selve behandlingen foregår efterfølgende og som et led i dagligdagen, hvor ejerne skal træne sig ud af problematikken. Nogle problemer er lettere løst end andre. Det kan være et hårdt arbejde for ejerne, som i mange tilfælde er nødt til at ofre megen tid, og ændre rutiner i dagligdagen.

I nogle tilfælde supplerer vi træningsprogrammet med behandling med Bachs Blomsterremedier eller fysisk afbalancering såfremt det viser sig, at der er basis for dette.

I nogle tilfælde er det ikke nødvendigt med en hel adfærdskonsultation, individuelle træningssessioner (enetimer) kan ofte være det bedste alternativ, hvis problemet ikke er så omfattende. Enetimer varetages primært af Susanne Olesen.

Kontakt os gerne for nærmere information om hvad vi kan gøre netop for dig og dit dyr.

Nærmere information om adfærdsbehandling af de enkelte arter, kan findes under punkterne i menuen i toppen.

Adfærdbehandling: 2 timer + skriftligt træningsprogram og fri opfølgning pr. mail eller telefon koster kr. 1450,-

Enetimer koster kr. 650,- pr. time + kørsel v/ Bettina

- Eller kr. 400,- pr. time + kørsel v/ Susanne.

Der afregnes efter konsultationen, enten kontant eller med dankort.

Center For Dyreterapi | Kringelhøjvej 12, 9850 Hirtshals  | Tlf.: 31 20 35 20 | bettina@dyreterapi.dk